Categories:

1. TRIA EL TEU PRODUCTE

Selecciona l'article que cerques. Des del menú principal pots accedir a qualsevol dels nostres productes, ordenats per categories: rentadores, neveres, calderes, termos, dvd's ... 

També pots fer ús del cercador, i de la cerca avançada, en cas que vulguis localitzar un producte específic.

Atenció! a la pàgina inicial pots consultar les ofertes i promocions que tenim en marxa.

Una vegada has localitzat el producte que t'interessa comprar, no tens mes que fer "clic" en el botó " afegir al carret" que apareix en la fitxa de cada producte i aquest article s'haurà afegit a la teva cistella de la compra. 

A partir d'aquest moment, podràs seguir comprant, o bé, iniciar el procés real de compra. 

Una vegada hagis premut el botó "afegir al carro", veuràs el resum de compra on se't mostrarà el producte/s seleccionat/s i el desglossament d'IVA/imposat

Nota: en qualsevol moment pots eliminar articles del carret de compra o buidar-ho completament i iniciar el procés. 

2. AFEGIR Al CARRET

Per continuar la teva compra, una vegada estiguis visualitzant *el resum de compra, hauràs de prémer "realitzar comanda" i a continuació emplenar el formulari amb les teves dades.

Per tramitar la teva compra de forma efectiva, hauràs d'introduir les teves dades en el formulari d'Informació del client. 

Les dades que ens facilitis són estrictament confidencials i seran utilitzats exclusivament per *CSI-SUMINISTROS per informar-te, si així ho desitges, de promocions i ofertes de material que et puguin interessar. 

Hauràs d'emplenar també les dades d'adreça d'enviament perquè puguis rebre la teva comanda. Podràs sol·licitar que el teu enviament es realitzi a una adreça diferent de l'habitual, només hauràs d'indicar-nos-ho en aquest apartat del formulari.

A continuació hauràs de seleccionar la forma de pagament que desitgis:
targeta
paypal
transferència bancària
contra reemborsament


3. FINALITZAR LA COMPRA

Una vegada finalitzat el pagament en qualsevol de les modalitats, es mostrarà una pàgina que confirmarà que la teva comanda ha estat realitzada correctament.

Automàticament s'enviarà un correu electrònic a la teva adreça, confirmant que el procés de compra ha finalitzat amb èxit i que hem rebut la teva comanda.
Al moment en què la teva comanda surti del nostre magatzem et remetrem de nou un correu electrònic. 

Per a qualsevol dubte o consulta no dubtis en posar-te en contacte amb el tèlefon directe d'Atenció al Client.
902 18 19 22


4. CONDICIONS DE VENDA

El període mitjà de lliurament està en 48 hores dies laborables. Només en casos excepcionals el període de lliurament podrà ser superior a 48 hores.